ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΕγκαταστάσεις  

Η Creta InterClinic στεγάζεται σε υπερσύγχρονo κτίριo, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Η δυναμικότητα της Κλινικής ανέρχεται σε εξήντα έξι(66) κλίνες συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων (4) κλινών της Μ.Ε.Θ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες καθώς και τα τρία κτίρια της Creta InterClinic έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση και κίνηση σε όλους τους χώρους.     
Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της Creta InterClinic είναι κλιματιζόμενοι και διακοσμημένοι κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για επισκέπτες και νοσηλευόμενους. Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας της Creta InterClinic έχουν εσωτερικό WC, είναι εξοπλισμένοι με δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματιστικό και τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη.  
Επίσης, στην Κλινική τηρείται συγκεκριμένο ωράριο επισκεπτηρίου και εφαρμόζεται συγκεκριμένος κώδικας επισκεπτηρίου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας και η καλύτερη δυνατή παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών φροντίδων στους νοσηλευόμενους μας. 

Εξοπλισμός –  Τεχνολογία
H Creta InterClinic έχει εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα ιατρική τεχνολογία έτσι ώστε να διασφαλίζει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα ιατρικά μηχανήματα είναι τελευταίας γενεάς και υποστηρίζουν εφαρμογές βιοιατρικής τεχνολογίας. Πρωτοποριακός είναι επίσης ο εξοπλισμός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που παρέχει μοναδικές, για τα δεδομένα της Κρήτης, δυνατότητες αντιμετώπισης εξαιρετικώς βαρέων περιστατικών. Οι εργασίες του ιατρικού προσωπικού υποστηρίζονται από τα υπερσύγχρονα ακτινοδιαγνωστικά και απεικονιστικά εργαστήρια της Creta InterClinic Hospital όπως το εργαστήριο του πλέον σύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου – στεφανιογράφου Innova 3100 General Electric, του επαναστατικού έγχρωμου τρισδιάστατου Υπερηχοτομογράφου LOGIQ 9 του Οίκου GE και του πρωτοποριακού Αξονικού Τομογράφου 64 τομών AQUILION του Οίκου TOSHIBA. Πρωτοπορία παρουσιάζει o υπερσύγχρονος  Μαγνητικός Τομογράφος ημιανοικτού τύπου Essenza 1.5 T Siemens, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει κλειστοφοβικά άτομα, παχύσαρκα άτομα αλλά και μικρά παιδιά.

Ενημερωθείτε για:
© 2017 Creta InterClinic  |  All rights reserved.
created by